TIEL - Soufiane Laghmouchi vertrekt na één seizoen bij TEC. De 30-jarige aanvaller gaat op zoek naar een nieuwe uitdaging.


Soufiane Laghmouchi kwam vorig jaar over naar TEC en tekende een eenjarig contract bij TEC. Mede door de coronapandemie, waardoor een groot aantal wedstrijden zijn komen te vervallen, speelde Laghmouchi slechts twee officiële duels in het oranje shirt van TEC.

Soufiane Laghmouchi kijkt terug op een bijzondere periode bij TEC: “Het was een raar seizoen en ik vind het jammer dat de competitie zo is verlopen. Ik hoop dat ik in het nieuwe seizoen weer lekker bij een andere leuke club kan voetballen. Ik sta dan ook open voor elke nieuwe uitdaging. Het resterende seizoen blijf ik hier in Tiel nog lekker trainen en ga ik het seizoen met de groep afsluiten. Ik wil de club, de trainer, de staf, mijn teamgenoten en supporters in ieder geval alvast bedanken voor de afgelopen periode.”

TEC wenst Soufiane Laghmouchi veel succes: “Soufiane gaat op zoek naar een nieuwe uitdaging en we hopen dat hij die uitdaging bij een mooie, nieuwe club gaat vinden. We wensen Soufiane, die we hebben leren kennen als een fijn persoon en als iemand waarop je kunt bouwen en vertrouwen, dan ook veel succes. We willen Soufiane ook hartelijk danken voor zijn betrokkenheid bij onze club, zijn inzet en professionaliteit.”