TIEL - In de Tweede Divisie hebben TEC en Jong Sparta elkaar niets toegegeven. Op Sportpark de Lok kwamen beide ploegen een puntendeling overeen (1-1).

Het was voor de thuisploeg pas het tweede punt dit jaar, en met nog elf wedstrijden te gaan heeft de ploeg van Arjan van der Laan slechts twee punten voorsprong op de hekkensluiters Jong FC Volendam en ASWH. Jong Sparta blijft door het gelijke spel onderin de middenmoot en hoeft zich vooralsnog geen zorgen te maken.

In de eerste helft deden beide ploegen niet veel voor elkaar onder, maar was het de thuisploeg die de score opende. Na een vrije trap van Robby Holder belandde de bal voor de voeten van Wimilo Vink die keeper Gomes passeerde. Keeper Jan Schimmel hield TEC vervolgens op de been met een aantal puike reddingen, maar kort na de rust moest hij toch capituleren op een inzet van Mohammed Tahiri. Onder leiding van een prima leidende arbiter Vries werd er in het vervolg niet meer gescoord.