KATWIJK - TEC blijft na acht wedstrijden in de onderste regionen van de Tweede Divisie bivakkeren. Zaterdag verloor de ploeg van trainer Hans van de Haar op bezoek bij VV Katwijk : 2-0.

De Tielse formatie kreeg in de eerste helft nog de mogelijkheden ondermeer via Bo van Essen, Adham el Idrissi en Danny van Haaren, vorig jaar nog uitkomend voor de Katwijkers. Laatsgenoemde mikte op de paal. Tussendoor had el Azzouti de thuisploeg al op voorsprong gebracht.

Kort na de rust werd die score verdubbeld door Tim Freriks en nadien was TEC niet meer bij machte om de thuisploeg pijn te doen. Met vijf punten uit acht wedstrijden blijft men zo onderin staan. Komende dinsdag kan daar verandering inkomen als TEC in eigen huis IJsselmeervogels ontvangt.