TIEL - Jesse Dibbets en TEC hebben in goed onderling overleg besloten om de samenwerking te beëindigen. De 26-jarige aanvaller maakte afgelopen zomer de overstap van OJC Rosmalen naar TEC.


Dit seizoen zijn de optredens van Jesse bij TEC beperkt gebleven. Zo kende Jesse een ongelukkige start bij TEC door in de voorbereidingen naar het nieuwe seizoen in de Tweede Divisie geblesseerd te raken. Hierdoor maakte Jesse pas eind september tijdens de uitwedstrijd tegen Excelsior Maassluis zijn officiële debuut voor TEC.

Drie weken na zijn officiële debuut is Jesse zeer succesvol tijdens de wedstrijd tegen Scheveningen door TEC in de 89e minuut de gelijkmaker te bezorgen. Maar een week later gaat het weer mis. Jesse raakt geblesseerd aan zijn bovenbeen en staat minimaal voor 8 weken buitenspel.

Vorige week kwam Jesse voor het eerst weer in actie voor TEC tijdens de wedstrijd tegen ASWH. Na de wedstrijd tegen ASWH raakte Jesse opnieuw geblesseerd en heeft de technische commissie van TEC in overleg met Jesse Dibbets besloten om de samenwerking te beëindigen.