TIEL - TEC is zaterdagavond een vroege achterstand tegen Kozakken Boys nimmer te boven gekomen. De ploeg van trainer/coach Arjan van der Laan was niet bij machte om een vuist te maken en zagen de Werkendammers met 0-2 zegevieren.

Door de nederlaag blijft TEC op de zestiende plaats staan in de Tweede Divisie met vijf punten voorsprong op de onderste twee ploegen, Jong FC Volendam en ASWH.

Tegen Kozakken Boys zat een knap resultaat er nimmer in nadat de gasten al na twee minuten op voorsprong waren gekomen via een vrije trap van Jeffrey Rijsdijk. Kay Tejan, die eerder in de wedstrijd al de paal had geraakt verdubbelde die score vlak voor rust. In een tweede helft met weinig kansen speelde Kozakken Boys het duel vervolgens gecontroleerd uit.

Voor TEC wacht er komende zaterdag weer een zware uitwedstrijd als men op bezoek gaat bij de nummer twee in de stand, Katwijk.