TIEL - Op de zevende speeldag van de Tweede Divisie hebben TEC en Scheveningen de punten gedeeld. Met name voor TEC komen de twee verliespunten hard aan in de strijd om de bovenste plaatsen, maar de ploeg van Hans van de Haar mag ook trots zijn nadat het twintig minuten voor tijd nog op een 0-2 achterstand stond.

In de eerste helft werd er niet gescoord, maar na rust kregen de gasten van trainer John Blok strafschop die door de thuisploeg fel betwist werd. Tim Peters had er geen boodschap aan en bleef koelbloedig vanaf elf meter. Vijf minuten later werd die score verdubbeld door Michael de Niet op aangeven van Donovan de Groot.

Met nog zo'n twintig minuten op de klok kreeg ook TEC een strafschop en deze werd benut door Rick Mulder. Een knap binnengeschoten vrije trap van Mike Vreekamp betekende een kwartier voor tijd vervolgens de 2-2. De winnende had in de slotfase nog aan beide kanten kunnen vallen, maar het gelijke spel op De Lok was een juiste weerspiegeling van de verhoudingen op het veld.