TIEL - Timo Jochemsen en Massimo Fonseca Hoogerwerf worden verhuurd aan vv Scherpenzeel. Tussen sv TEC en vv Scherpenzeel bestaat een duurzame samenwerking, die gericht is op de ontwikkeling van voetballers. In het kader van deze samenwerking worden de beide talenten minimaal voor een jaar aan vv Scherpenzeel verhuurd. Ook organiseerde vv Scherpenzeel in het kader van deze samenwerking vorig jaar zomer in de voorbereiding op het seizoen al een mini-toernooi waar TEC één van de deelnemende clubs was. Voor dit jaar staat in de zomer weer zo’n mini-toernooi op het programma. Ook dan zal TEC tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen weer deelnemen aan het toernooi.


Zowel Timo Jochemsen als Massimo Fonseca Hoogerwerf sloten aan het begin van dit seizoen aan bij de selectie van TEC. Afgelopen seizoen kwam Jochemsen 2 keer in actie voor TEC en Fonseca Hoogerwerf speelde in totaal één wedstrijd.

TEC over de samenwerking met vv Scherpenzeel: “Wij zijn enorm blij met de samenwerking met vv Scherpenzeel en hebben veel vertrouwen in Timo en Massimo, zowel voor hun prestaties bij vv Scherpenzeel als voor hun toekomst bij TEC.”

Denzel Budde verlaat TEC
De samenwerking tussen TEC en Denzel stopt per direct. Denzel Budde vertrekt naar Club Esportiu Carroi in Andorra, waar hij een contract voor 1,5 jaar heeft getekend.

TEC wenst Denzel Budde veel succes: “Wij wensen Denzel Budde veel succes bij zijn nieuwe club en dat hij zijn droom als profvoetballer daar verder kan nastreven.”

Denzel Budde behoorde bijna een jaar tot de selectie van TEC. Denzel Budde trad net na de winterstop van het seizoen 2019/2020 toe tot de selectie van TEC. Budde speelde in totaal 2 wedstrijden voor TEC. Eerder speelde Budde onder andere voor Jong NEC, KV Kortrijk, asv Dronten en in de jeugd van PEC Zwolle.