TIEL - Hekkensluiter OFC heeft niet kunnen stunten bij het eveneens laag geklasseerde TEC in Tiel. De ploeg van trainer Pieter Mulders kreeg minstens zoveel kansen dan de thuisploeg, die zich echter veel effectiever toonden: 4-0.

TEC kwam al na vijf minuten op voorsprong door Anass Aamri, op aangeven van Bo van Essen. Die profiteerde zelf een half uur later toen OFC-er Derrin Wijdenbosch de fout inging. OFC kreeg ook kansen, maar ging daar veel slordiger mee om.

In de tweede helft wisten Niels Springer en Max Veerman zelfs het aluminium te raken, maar waar het niet lukte voor OFC sloeg TEC keihard toe. Van Essen maakte zijn tweede en het slotakkoord was het mooiste toen ook Aamri met een fraai schot in de bovenhoek eveneens zijn tweede maakte.