TIEL - Tweede-divisionist TEC heeft dinsdagavond voor een verrassing gezorgd door FC Den Bosch in een oefenduel terug te wijzen. In Tiel won de ploeg van Hans van de Haar met het kleinst mogelijke verschil: 1-0.

Het enige doelpunten van de wedstrijd viel zes minuten voor de rust en werd gemaakt door Kevin Sterling. Onder tropische omstandigheden viel daar niet eens zoveel op af te dingen want ondanks kansen voor Hornkamp, Mulders en Bolsius kreeg ook de thuisploeg voldoende mogelijkheden.

Na de pauze werd het spelpeil er mede door vele wissels niet beter op en de Tielse formatie bleef eigenlijk vrij makkelijk overeind en diende de profs van Den Bosch zo de eerste oefennederlaag in deze campagne toe.