TIEL - TEC heeft in een zeer spannende wedstrijd een zwaarbevochten zege geboekt op Koninklijke HFC. Op Sportpark De Lok werd het 3-2 voor de ploeg van trainer/coach Hans van de Haar.

De thuisploeg ging fel van start en kwam via Junior Ebobo op voorsprong. Deze stand bleef tot de rust staan ondanks dat Koninklijke HFC steeds beter in de wedstrijd kwam.

Na rust was het echter TEC dat de score verdubbelde middels een benutte strafschop van Rick Mulder. Het antwoord van de ploeg van Gerjan Tamerus kwam snel, want Roy Castien maakte de aansluitingstreffer. Namens TEC wist Bo van Essen de marge echter weer op twee te brengen. Castien vond voor de tweede keer de aansluting, maar ondanks een hectische slotfase bleef het bij 3-2.