TIEL - Thomas Schalekamp komt de selectie van TEC versterken. Schalekamp komt per direct over van FC Dordrecht O21.


Met de 21-jarige Dordrechtenaar haalt TEC een talentvolle spits in huis, die de jeugdopleiding van FC Dordrecht heeft doorlopen en waar hij zijn debuut in het betaald voetbal maakte tijdens de wedstrijd FC Dordrecht – SC Cambuur. Nu maakt Schalekamp de overstap naar TEC, waar hij komend seizoen in het oranje shirt van TEC te bewonderen zal zijn.

Thomas Schalekamp kijkt uit de samenwerking: “Ik kijk ernaar uit om me als speler bij TEC te laten zien en ik ben heel blij dat ik bij TEC de kans krijg om me in Jack’s League te bewijzen als speler. Het gevoel dat ik heb bij de club, de staf en de spelers is goed en ik heb ook al eerder met Scott Calderwood gewerkt toen hij hoofdtrainer bij FC Dordrecht was. Die samenwerking heb ik toen als prettig ervaren.

Mijn ambitie is om te slagen in het betaald voetbal en de keuze om naar TEC draagt daaraan bij omdat ik mij bij TEC verder kan ontwikkelen als speler. Ik heb veel geleerd bij FC Dordrecht en ben FC Dordrecht dankbaar voor de kans die ik daar heb gehad om te debuteren in het betaald voetbal. Hier, bij TEC, zal ik mij als mens en als speler volledig inzetten en ik hoop op een mooi verloop van het resterende seizoen.”