KATWIJK - Na twee wedstrijden in de Tweede Divisie staat VV Katwijk al op zes punten terwijl TEC nog altijd puntloos is. Twee doelpunten van Kalian van Mil hielpen de Katwijkers zaterdagmiddag langs de gasten uit Tiel.

Het zat die gasten dan ook niet mee want Oktay Ozturk raakte al in de openingsfase de lat en moest even later geblesseerd van het veld hetgeen een aderlating bleek voor de ploeg van Hans van der Haar. Van Mil maakte vervolgens in de 24e minuut de openingstreffer, maar tien minuten later was het alweer gelijk door Delivio Hoffman.

Vijf minuten na de rust maakte Van Mil zijn tweede van de middag en die 2-1 stand bleef tot het eind staan al was TEC nog dichtbij toen ookLaghmouchi het aluminium raakte.

Katwijk - TEC 2-1 (1-1)
24. Van Mil 1-0
34. Hoffman 1-1
50. Van Mil 2-1