TIEL - De 20-jarige Walid Hassoun versterkt in het nieuwe seizoen de selectie van TEC. De talentvolle centrale middenvelder heeft een 1-jarig contract getekend. Walid Hassoun komt over van MVV, waar hij het afgelopen seizoen deel uitmaakte van Maastrichtse O21-selectie.

Walid Hassoun kijkt uit naar de samenwerking met TEC: ”Ik ken TEC al van jongs af aan, aangezien ik letterlijk achter de club woon en ik veel wedstrijden van TEC bezocht heb toen ik jonger was. Via Dennis Smit, een oude bekende van mij en keeperscoach bij TEC, ben ik in contact gekomen met TEC en is het balletje gaan rollen. Na een goed gesprek bij de club, was mijn keuze snel gemaakt. Ik kijk uit naar het nieuwe seizoen. Ik hoop dat we veel succes hebben als club en dat ik veel kan leren. Dat is ook waarom ik naar TEC ben gekomen. Ik wil graag veel leren van de trainers en mijn medespelers, zodat ik mij verder kan ontwikkelen als speler. Ik hoop dan ook dat TEC zich handhaaft in de Tweede Divisie en wens de club veel succes.

Walid Hassoun

Met de komst van Walid Hassoun versterkt TEC zich met een plaatselijk talent. Geboren en getogen (en nog steeds woonachtig) in Tiel speelde Hassoun in zijn jeugd bij Theole en OJC Rosmalen. Bij OJC Rosmalen speelde Hassoun zowel in de jeugd als in de 019. Net 17 jaar oud debuteert Hassoun 28 september 2019 succesvol bij de selectie van OJC Rosmalen tijdens de wedstrijd OJC Rosmalen – Moerse Boys (met 3-0 winst), waar hij vriend en vijand verrast met zijn geroutineerde spel. Na 23 wedstrijden gespeeld te hebben bij de A-selectie van OJC Rosmalen, maakt Hassoun in de zomer van 2022 de overstap naar MVV O21. Deze zomer maakt Hassoun de overstap naar TEC, waar hij in het seizoen 2023/2024 in het oranje-wit van de club zal spelen.