TIEL - Yannick Zeeman komt de selectie van TEC in het nieuwe seizoen versterken. De 23-jarige centrale verdediger maakt na dit seizoen de overstap van sv Spakenburg naar TEC

Nieuwe aanwinst Yannick Zeeman
Yannick Zeeman speelt in het nieuwe seizoen bij TEC. De linksbenige speler komt over van sv Spakenburg, waar hij het afgelopen seizoen speelde. Zeeman speelde in de jeugd van Achilles ’29, waar hij in 2017 onder trainer Eric Meijers debuteerde. Van Achilles ’29 maakte Zeeman in 2018 de overstap naar DOVO, waar hij in drie seizoenen tot 55 wedstrijden kwam. In de zomer van 2021 maakt Zeeman vervolgend de overstap naar Spakenburg, waar hij begin februari 2022 heeft aangegeven op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Die uitdaging heeft hij gevonden bij TEC, waar hij in het nieuwe seizoen (Jack’s League 2022/2023) zal uitkomen in het oranje shirt van de Tielse tweededivisionist.

Yannick Zeeman kijkt uit de samenwerking: “ Ik ben er erg blij mee dat ik volgend jaar ga spelen voor TEC. Ik ben een jongen uit de Betuwe, dus speel graag voor het hoogst spelende team in de Betuwe. En de grote ambitie van TEC sprak me erg aan, en ik kijk er naar uit dat ik daar onderdeel van ga worden. Om samen met TEC te groeien naar de top van het Nederlandse amateurvoetbal.”