Licht bewolkt14.9 ℃

Tank O3 in Oss

Tank O3

Tank-O3 is een klein inbouwsysteem voor in de schoonwatertank. Op basis van elektrolyse wordt zuurstof (O2) omgezet in ozon (O3). Aangezien ozon een uiterst sterke, geur- en smaakloze, en door de minimale productie niet gevaarlijke oxidant is, zorgt Tank-O3 er voor dat het water in de watertank, maar juist ook de schoonwatertank zèlf, volledig kiemvrij blijft. Tank-O3 doodt alle bacteriën, virussen, schimmels, sporen en zorgt ervoor dat de watertank geheel biofilmvrij blijft.


Dit is een unieke eigenschap die geen enkel ander systeem kan bieden. Let op: Alles behoeft (minimaal) onderhoud, zo ook het Tank-O3 systeem. Wij adviseren éénmaal per 2 à 4 weken de celkern te controleren op kalkaanslag en indien noodzakelijk de aanslag te verwijderen in een beetje schoonmaakazijn. Nauwelijks moeite, wèl belangrijk! Zie "Schoonmaaktips".

Foto's van Tank O3

Tank O3 image 1
Tank O3 image 2

Zoek een bedrijf in Tiel:

Adres
Albardastraat 61
5344 HB  Oss
Telefoon
+31 (0)6 - 2511 9528
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Tank O3. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map