Het zonnetje begint weer te schijnen; het bruiloftenseizoen komt er weer aan! Heb jij dit voorjaar een bruiloft op de planning staan? Geen zorgen over je outfit, wij hebben namelijk al onze favorieten op een rijtje gezet.


Bruiloften zijn speciale gelegenheden en daarom is het extra belangrijk om een stijlvolle outfit te kiezen. Er zijn verschillende factoren waar je rekening mee moet houden, denk bijvoorbeeld aan een dresscode. Als er geen dresscode is, kun je je keuze het beste baseren op het weer, de locatie en het tijdstip van de bruiloft.

Dress to impress
Het is belangrijk om geen wit te dragen, de traditie is dat alleen de bruid dit doet. Gelukkig zijn er genoeg andere opties voor de gasten. Denk bijvoorbeeld aan pastelkleuren of een mooie bloemenprint. Maxi jurken zijn perfect voor een lente bruiloft, voor als het misschien toch nog een beetje fris is. Zo heeft NA-KD prachtige maxi jurken in pastelkleurtjes.

De perfecte pump
Als we kijken naar schoenen, is het belangrijk dat je een comfortabel paar kiest die je de gehele dag kunt dragen. Ga voor een paar pumps met een iets lagere hak of met een blokhak, zoals de pumps van Unisa. Deze pumps komen in allerlei leuke kleurtjes en zorgen ervoor dat je aan het einde van de avond nog steeds de dansvloer op kunt!

Kers op de taart
Accessoires zijn dé perfecte manier om je outfit af te maken. Een grote handtas is vaak onhandig op een bruiloft en kan de aandacht afleiden van je outfit. Kies daarom voor een kleine handtas of clutch, waar je je belangrijkste spullen in kunt bewaren. Verder kun je je outfit afmaken met een mooi paar statement oorbellen. Zo heeft LOTT Gioielli allerlei sprankelende pastel oorbellen, die toch net even een éxtra touch geven aan je outfit!

Als je haar maar goed zit
Niet alleen je outfit is belangrijk, je haar moet natuurlijk ook goed zitten. Als bruiloftsgast wil je een kapsel kiezen dat elegant is én waar je de gehele dag geen omkijk naar hebt. Wil je een wat meer nonchalante look creëren? Ga dan voor mooie beach waves of een losse lage knot. Voor een strakkere look kun je kiezen voor een slick back paardenstaart. Tip: wikkel een klein plukje haar rond de basis van de paardenstaart, om het elastiek te verbergen. Zo creëer je met weinig moeite, toch een heel stijlvol kapsel!