ALMERE - Bezoek dan de enige échte marktplaats voor trouwjurken www.trouwjurkenplaza.nl. Waar jij je trouwjurk weer kunt verkopen en zo een ander bruid-to-be er blij mee kunt maken.


Duurzaam je trouwjurk kopen

Wil jij bijdragen aan het duurzaam kopen van je trouwjurk. Bezoek dan www.trouwjurkenplaza.nl/trouwjurken om zo de grootste collectie duurzame en vintage trouwjurken van Nederland te bekijken.

En met al meer dan 1000 verkochte trouwjurken kan TrouwjurkenPlaza.nl met recht een groot succes genoemd worden als béste online platform voor oriënterende bruiden.

Een tweedehands trouwjurk, of een nog fonkel nieuwe ongedragen bruidsjurk?

Ga jij ook je trouwjurk tweedehands kopen? In de unieke trouwjurkencollecties op trouwjurkenplaza.nl vind je de mooiste bruidsjurken die zo goed als nieuw zijn, en met de vele verschillende modellen en soorten vind je altijd een trouwjurk die aan jouw specifieke wensen zal voldoen.

De Vinted voor bruidsmode! Verkoop nu je trouwjurk in onze TrouwjurkenPlaza!

Jaarlijks bezoeken meer dan 500.000 bruiden onze website en kiezen daarbij veelvuldig een bruidsjurk uit deze collecties. Wil je jouw trouwjurk vlot verkopen, dan kun je deze nu online plaatsen op www.trouwjurkenplaza.nl

Almere Stad, Markerkant 14-13b | Showroom-Bruidsatelier-Distributie
Almere Haven, Marktgracht 42 | Bruidswinkel - Nieuwe collecties

Website: https://www.trouwjurkenplaza.nl/ / https://www.weddingcompany.nl/
E-mailadres: info@trouwjurkenplaza.nl / info@weddingcompany.nl
Telefoon: 0517-430235 Whatsapp: 06-203 999 61