Bewolkt17.7 ℃

Tworby B.V. in Nijmegen

Tworby B.V.


Het doel van Tworby is mensen zo lang mogelijk in beweging te houden met hun eigen fiets. Op deze manier zorgen wij voor verbetering van de zelfredzaamheid, vrijheid en vitaliteit. Tevens wordt de levenscyclus van een fiets verlengd en is er sprake van arbeidsparticipatie, omdat de Tworby wordt geassembleerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De Tworby is voor iedereen die niet meer durft, kan of mag fietsen. Dit kunnen ouderen zijn, maar ook mensen met een bepaald ziektebeeld of een (verstandelijke) beperking.

Eind 2018 is de ontwikkeling gestart van de Tworby met de gedachte om mensen langer zelfstandig te laten zijn. “Hoe kunnen we een toegankelijke oplossing maken voor de fietsende hulpbehoevende die moeite hebben met een gewone tweewieler?” dat was de vraag. Er zijn in Nederland meer fietsen dan mensen! Dus waarom een driewieler kopen als je nog een goede fiets hebt?

De Tworby is op een modulaire manier ontwikkeld waardoor vrijwel iedere fiets omgebouwd kan worden tot driewieler. Het unieke product is gepatenteerd en voldoet aan alle Europese richtlijnen van medische hulpmiddelen. Het innovatieproces bestond uit veel terugkoppelingen naar de markt, met zowel gebruikers als fietsendealers. Dit heeft er voor gezorgd dat de Tworby perfect aansluit op de vragen vanuit de markt. Daarnaast zijn we nu nog steeds continu bezig met doorontwikkeling.

Foto's van Tworby B.V.

Tworby B.V. image 1
Tworby B.V. image 2
Tworby B.V. image 3

Zoek een bedrijf in Tiel:

Adres
Groenestraat 294
6531 JC  Nijmegen
Telefoon
085 - 06 42 009
Mobiel
06 57 89 24 56
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Tworby B.V.. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map