TIEL - Na een flinke verbouwing is het op 1 juli eindelijk zo ver: Grand Café Bellevue opent haar deuren in Tiel, aan de oever van de prachtige rivier de Waal. “Ons team heeft tijdens de laatste lockdown de schouders er flink onder gezet om het monumentale pand nieuw leven in te blazen”, zegt bedrijfsleider Elkie Broers trots.


Vanaf 1 juli kan men kennis maken met het gloednieuwe Grand Café Bellevue. Met Grand Café Bellevue wilde het team vooral een fijne plek creëren voor iedereen uit Tiel en omstreken en daarbij het karakter en de identiteit van het iconische pand te bewaren.

De afgelopen maanden, tijdens de lockdown, is er veel tijd en energie gestoken om een nieuw concept te ontwikkelen en uit te voeren. In het Grand Café valt vooral de gezellige bar op in de volledige lengte van het café en is er een aparte cocktailbar en barista-hoekje. Chef Gert-Jan Kleyne heeft daarnaast een uitgebreide en diverse kaart samengesteld voor een overheerlijk lunch of diner.

Vanaf het ruime terras kan men uitgebreid "bootjes kijken" die langskomen over de Waal. Boven in het karakteristieke pand is er een sfeervolle ruimte af te huren. Deze zaal is zowel geschikt voor zakelijke evenementen, een verjaardag of een receptie tot zo'n tweehonderd personen. “Een perfecte plek voor een feest, want vanaf boven is het uitzicht over de Waal nóg mooier”, aldus Elkie Broers

Kijk voor meer informatie op www.bellevue.nl.